Shqip » Gjermanisht   Muajt


11 [njёmbёdhjetё]

Muajt

-

11 [elf]

Monate

11 [njёmbёdhjetё]

Muajt

-

11 [elf]

Monate

Kliko për të parë tekstin:   
ShqipDeutsch
janar de- J----r
shkurt de- F-----r
mars de- M--z
   
prill de- A---l
maj de- M-i
qershor de- J--i
   
Kёto janё gjashtё muaj. Da- s--- s---- M-----.
janar, shkurt, mars, Ja----- F------- M---,
prill, maj dhe qershor. Ap---- M-- u-- J---.
   
korriku de- J--i
gushti de- A----t
shtatori de- S-------r
   
tetori de- O-----r
nёntori de- N------r
dhjetori de- D------r
   
Edhe kёto janё gjashtё muaj. Da- s--- a--- s---- M-----.
korrik, gusht, shtator Ju--- A------ S--------,
tetor, nёntor dhe dhjetor. Ok------ N------- u-- D-------.