Shqip » Gjermanisht   Pyes pёr rrugёn


40 [dyzet]

Pyes pёr rrugёn

-

40 [vierzig]

Nach dem Weg fragen

40 [dyzet]

Pyes pёr rrugёn

-

40 [vierzig]

Nach dem Weg fragen

Kliko për të parë tekstin:   
ShqipDeutsch
Mё falni! En----------- S--!
A mund tё mё ndihmoni? Kö---- S-- m-- h-----?
Ku ndodhet ndonjё restorant i mirё kёtu? Wo g--- e- h--- e-- g---- R---------?
   
Ecni majtas, nё qoshe. Ge--- S-- l---- u- d-- E---.
Ecni pastaj pak drejt. Ge--- S-- d--- e-- S---- g--------.
Ecni pastaj 100 metra djathtas. Ge--- S-- d--- h------ M---- n--- r-----.
   
Mund tё merrni dhe autobusin. Si- k----- a--- d-- B-- n-----.
Mund tё merrni dhe tramvajin. Si- k----- a--- d-- S---------- n-----.
Mund tё udhёtoni dhe mbrapa meje. Si- k----- a--- e------ h----- m-- h--------.
   
Si mund tё shkoj nё stadium? Wi- k---- i-- z-- F-------------?
Kaloni urёn! Üb-------- S-- d-- B-----!
Kaloni tunelin! Fa---- S-- d---- d-- T-----!
   
Udhёtoni deri te semafori i tretё. Fa---- S-- b-- z-- d------ A----.
Kthehuni pastaj nё rrugёn e parё djathtas. Bi---- S-- d--- d-- e---- S----- r----- a-.
Udhёtoni pastaj drejt deri te kryqёzimi tjetёr. Fa---- S-- d--- g-------- ü--- d-- n------ K-------.
   
Mё falni, si mund tё shkoj nё aeroport? En------------- w-- k---- i-- z-- F--------?
Mё mirё merrni metronё. Am b----- n----- S-- d-- U-----.
Udhёtoni deri te stacioni i fundit. Fa---- S-- e------ b-- z-- E---------.