Shqip » Gjermanisht   Nё qendrën tregtare


52 [pesёdhjetёedy]

Nё qendrën tregtare

-

52 [zweiundfünfzig]

Im Kaufhaus

52 [pesёdhjetёedy]

Nё qendrën tregtare

-

52 [zweiundfünfzig]

Im Kaufhaus

Kliko për të parë tekstin:   
ShqipDeutsch
A shkojmё nё njё qendёr tregtare? Ge--- w-- i- e-- K-------?
Dua tё bёj pazar. Ic- m--- E------- m-----.
Dua tё blej shumё gjёra. Ic- w--- v--- e--------.
   
Ku janё artikujt e zyrave? Wo s--- d-- B----------?
Mё duhen zarfe dhe letra. Ic- b------ B------------- u-- B----------.
Mё duhen stilolapsa dhe lapsa kimikë me ngjyra. Ic- b------ K---- u-- F---------.
   
Ku janё mobiljet? Wo s--- d-- M----?
Mё duhet njё dollap dhe njё komo. Ic- b------ e---- S------ u-- e--- K------.
Mё duhet njё tavolinё shkrimi dhe njё raft. Ic- b------ e---- S----------- u-- e-- R----.
   
Ku janё lodrat? Wo s--- d-- S----------?
Mё duhet njё kukull dhe njё arush. Ic- b------ e--- P---- u-- e---- T-------.
Mё duhet njё top dhe njё lojё shahu. Ic- b------ e---- F------ u-- e-- S----------.
   
Ku ёshtё vegla e punёs? Wo i-- d-- W-------?
Mё duhet njё çekiç dhe njё pincё. Ic- b------ e---- H----- u-- e--- Z----.
Mё duhet njё trapano dhe njё kaçavidё. Ic- b------ e---- B----- u-- e---- S--------------.
   
Ku janё bizhuteritё? Wo i-- d-- S------?
Mё duhet njё zinxhir dhe njё byzylyk. Ic- b------ e--- K---- u-- e-- A------.
Mё duhet njё unazё dhe njё palё vёthё. Ic- b------ e---- R--- u-- O-------.