Shqip » Gjermanisht   Nё zyrёn e postёs


59 [pesёdhjetёenёntё]

Nё zyrёn e postёs

-

59 [neunundfünfzig]

Im Postamt

59 [pesёdhjetёenёntё]

Nё zyrёn e postёs

-

59 [neunundfünfzig]

Im Postamt

Kliko për të parë tekstin:   
ShqipDeutsch
Ku ёshtё zyra mё e afёrt postare? Wo i-- d-- n------ P------?
A ёshtё larg deri te zyra mё e afёrt postare? Is- e- w--- b-- z-- n------- P------?
Ku ёshtё kutia mё e afёrt postare? Wo i-- d-- n------ B----------?
   
Mё duhen disa pulla. Ic- b------ e-- p--- B----------.
Pёr njё kartolinё dhe njё letёr. Fü- e--- K---- u-- e---- B----.
Sa ёshtё tarifa postare pёr nё Amerikё? Wi- t---- i-- d-- P---- n--- A------?
   
Sa peshon paketa? Wi- s----- i-- d-- P----?
A mund ta dёrgoj me postё ajrore? Ka-- i-- e- p-- L------- s-------?
Sa zgjat deri sa tё arrijё? Wi- l---- d----- e-- b-- e- a------?
   
Ku mund tё marr nё telefon? Wo k--- i-- t-----------?
Ku ёshtё kabina mё e afёrt telefonike? Wo i-- d-- n------ T-----------?
A keni karta telefoni? Ha--- S-- T------------?
   
A keni njё numerator telefonik? Ha--- S-- e-- T----------?
A e dini prefiksin e Austrisё? Ke---- S-- d-- V------ v-- Ö---------?
Njё moment, po e shikoj. Ei--- A---------- i-- s---- m-- n---.
   
Linja ёshtё gjithmonё e zёnё. Di- L------ i-- i---- b------.
Cilit numёr i keni rёnё? We---- N----- h---- S-- g------?
Duhet ti bini nё fillim zeros. Si- m----- z----- d-- N--- w-----!