Shqip » Greqisht   Bёj pazarin


51 [pesёdhjetёenjё]

Bёj pazarin

-

51 [πενήντα ένα]
51 [penínta éna]

Κάνω ψώνια
Káno psónia

51 [pesёdhjetёenjё]

Bёj pazarin

-

51 [πενήντα ένα]
51 [penínta éna]

Κάνω ψώνια
Káno psónia

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipελληνικά
Dua tё shkoj nё bibliotekё. Θέ-- ν- π-- σ-- β---------.
T---- n- p-- s-- v----------.
Dua tё shkoj nё librari. Θέ-- ν- π-- σ-- β-----------.
T---- n- p-- s-- v-----------.
Dua tё shkoj te kioska. Θέ-- ν- π-- σ-- π--------.
T---- n- p-- s-- p--------.
   
Dua tё marr hua njё libёr. Θέ-- ν- δ------- έ-- β-----.
T---- n- d------- é-- v-----.
Dua tё blej njё libёr. Θέ-- ν- α------ έ-- β-----.
T---- n- a------ é-- v-----.
Dua tё blej njё gazetё. Θέ-- ν- α------ μ-- ε--------.
T---- n- a------ m-- e--------.
   
Dua tё shkoj nё bibliotekё tё marr njё libёr. Θέ-- ν- π-- σ-- β--------- γ-- ν- δ------- έ-- β-----.
T---- n- p-- s-- v---------- g-- n- d------- é-- v-----.
Dua tё shkoj nё librari tё blej njё libёr. Θέ-- ν- π-- σ-- β----------- γ-- ν- α------ έ-- β-----.
T---- n- p-- s-- v----------- g-- n- a------ é-- v-----.
Dua tё shkoj te kioska pёr tё blerё njё gazetё. Θέ-- ν- π-- σ-- π-------- γ-- ν- α------ μ-- ε--------.
T---- n- p-- s-- p-------- g-- n- a------ m-- e--------.
   
Dua tё shkoj te okulisti. Θέ-- ν- π-- σ-- κ-------- ο------.
T---- n- p-- s-- k-------- o------.
Dua tё shkoj nё supermarket. Θέ-- ν- π-- σ-- σ----- μ-----.
T---- n- p-- s-- s----- m-----.
Dua tё shkoj te furra e bukёs. Θέ-- ν- π-- σ--- φ-----.
T---- n- p-- s--- f-----.
   
Dua tё blej syze. Θέ-- ν- α------ έ-- ζ------ γ-----.
T---- n- a------ é-- z------ g-----.
Dua tё blej fruta dhe perime. Θέ-- ν- α------ φ----- κ-- λ-------.
T---- n- a------ f----- k-- l--------.
Dua tё blej simite dhe bukё. Θέ-- ν- α------ ψ------ κ-- ψ---.
T---- n- a------ p------- k-- p----.
   
Dua tё shkoj te okulisti pёr tё blerё syze. Θέ-- ν- π-- σ-- κ-------- ο------ γ-- ν- α------ έ-- ζ------ γ-----.
T---- n- p-- s-- k-------- o------ g-- n- a------ é-- z------ g-----.
Dua tё shkoj nё supermarket pёr tё blerё fruta dhe perime. Θέ-- ν- π-- σ-- σ----- μ----- γ-- ν- α------ φ----- κ-- λ-------.
T---- n- p-- s-- s----- m----- g-- n- a------ f----- k-- l--------.
Dua tё shkoj te furra e bukёs pёr tё blerё simite dhe bukё. Θέ-- ν- π-- σ-- φ----- γ-- ν- α------ ψ------ κ-- ψ---.
T---- n- p-- s-- f----- g-- n- a------ p------- k-- p----.