Shqip » Greqisht   Lexoj dhe shkruaj


6 [gjashtё]

Lexoj dhe shkruaj

-

6 [έξι]
6 [éxi]

Διαβάζω και γράφω
Diabázō kai gráphō

6 [gjashtё]

Lexoj dhe shkruaj

-

6 [έξι]
6 [éxi]

Διαβάζω και γράφω
Diabázō kai gráphō

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipελληνικά
Unё lexoj. Εγ- δ------.
E-- d------.
Unё lexoj njё shkronjё. Εγ- δ------ έ-- γ----- [--- α---------.
E-- d------ é-- g----- [--- a----------.
Unё lexoj njё fjalё. Εγ- δ------ μ-- λ---.
E-- d------ m-- l---.
   
Unё lexoj njё fjali. Εγ- δ------ μ-- π------.
E-- d------ m-- p------.
Une lexoj njё letёr. Εγ- δ------ έ-- γ-----.
E-- d------ é-- g-----.
Une lexoj njё libёr. Εγ- δ------ έ-- β-----.
E-- d------ é-- b-----.
   
Unё lexoj. Εγ- δ------.
E-- d------.
Ti lexon. Εσ- δ--------.
E-- d--------.
Ai lexon. Αυ--- δ-------.
A---- d-------.
   
Unё shkruaj. Εγ- γ----.
E-- g-----.
Unё shkruaj njё shkronjё. Εγ- γ---- έ-- γ----- [--- α---------.
E-- g----- é-- g----- [--- a----------.
Unё shkruaj njё fjalё. Εγ- γ---- μ-- λ---.
E-- g----- m-- l---.
   
Unё shkruaj njё fjali. Εγ- γ---- μ-- π------.
E-- g----- m-- p------.
Unё shkruaj njё letёr. Εγ- γ---- έ-- γ-----.
E-- g----- é-- g-----.
Unё shkruaj njё libёr. Εγ- γ---- έ-- β-----.
E-- g----- é-- b-----.
   
Unё shkruaj. Εγ- γ----.
E-- g-----.
Ti shkruan. Εσ- γ------.
E-- g-------.
Ai shkruan. Αυ--- γ-----.
A---- g------.