Shqip » Anglisht US   Muajt


11 [njёmbёdhjetё]

Muajt

-

11 [eleven]

Months

11 [njёmbёdhjetё]

Muajt

-

11 [eleven]

Months

Kliko për të parë tekstin:   
ShqipEnglish US
janar Ja----y
shkurt Fe-----y
mars Ma--h
   
prill Ap--l
maj May
qershor Ju-e
   
Kёto janё gjashtё muaj. Th--- a-- s-- m-----.
janar, shkurt, mars, Ja------ F-------- M----,
prill, maj dhe qershor. Ap---- M-- a-- J---.
   
korriku Ju-y
gushti Au---t
shtatori Se------r
   
tetori Oc----r
nёntori No-----r
dhjetori De-----r
   
Edhe kёto janё gjashtё muaj. Th--- a-- a--- s-- m-----.
korrik, gusht, shtator Ju--- A------ S--------,
tetor, nёntor dhe dhjetor. Oc------ N------- a-- D-------.