Shqip » Anglisht UK   Persona


1 [njё]

Persona

-

1 [one]

People

1 [njё]

Persona

-

1 [one]

People

Kliko për të parë tekstin:   
ShqipEnglish UK
unё II
unё dhe ti I a-- y-u
ne tё dy bo-- o- us
   
ai he
ai dhe ajo he a-- s-e
ata tё dy th-- b--h
   
burri th- m-n
gruaja th- w---n
fёmija th- c---d
   
njё familje a f----y
familja ime my f----y
Familja ime ёshtё kёtu. My f----- i- h---.
   
Unё jam kёtu. I a- h---.
Ti je kёtu. Yo- a-- h---.
Ai ёshtё kёtu dhe ajo ёshtё kёtu. He i- h--- a-- s-- i- h---.
   
Ne jemi kёtu. We a-- h---.
Ju jeni kёtu. Yo- a-- h---.
Ata janё tё gjithё kёtu. Th-- a-- a-- h---.