Shqip » English UK   Dje – sot – nesёr


10 [dhjetё]

Dje – sot – nesёr

-

10 [ten]

Yesterday – today – tomorrow

10 [dhjetё]

Dje – sot – nesёr

-

10 [ten]

Yesterday – today – tomorrow

Kliko për të parë tekstin:   
ShqipEnglish UK
Dje ishte e shtunё. Ye------- w-- S-------.
Dje isha nё kinema. I w-- a- t-- c----- y--------.
Filmi ishte interesant. Th- f--- w-- i----------.
   
Sot ёshtё e dielё. To--- i- S-----.
Sot nuk punoj. I’- n-- w------ t----.
Po rri nё shtёpi. I’- s------ a- h---.
   
Nesёr ёshtё e hёnё. To------ i- M-----.
Nesёr do tё punoj pёrsёri. To------ I w--- w--- a----.
Unё punoj nё zyrё. I w--- a- a- o-----.
   
Kush ёshtё ky? Wh- i- t---?
Ky ёshtё Peteri. Th-- i- P----.
Peteri ёshtё student. Pe--- i- a s------.
   
Kush ёshtё kjo? Wh- i- t---?
Kjo ёshtё Marta. Th-- i- M-----.
Marta ёshtё sekretare. Ma---- i- a s--------.
   
Petri dhe Marta janё shokё. Pe--- a-- M----- a-- f------.
Petri ёshtё shoku i Martёs. Pe--- i- M------- f-----.
Marta ёshtё shoqja e Peterit. Ma---- i- P------ f-----.