Shqip » Anglisht UK   Nё tren


34 [tridhjetёekatёr]

Nё tren

-

34 [thirty-four]

On the train

34 [tridhjetёekatёr]

Nё tren

-

34 [thirty-four]

On the train

Kliko për të parë tekstin:   
ShqipEnglish UK
A ёshtё ky treni pёr Berlin? Is t--- t-- t---- t- B-----?
Kur niset treni? Wh-- d--- t-- t---- l----?
Kur arrin nё Berlin? Wh-- d--- t-- t---- a----- i- B-----?
   
Mё falni, a mund tё kaloj? Ex---- m-- m-- I p---?
Mё duket se ky ёshtё vendi im. I t---- t--- i- m- s---.
Mё duket se ju jeni ulur nё vendin tim. I t---- y----- s------ i- m- s---.
   
Ku ёshtё vagoni me shtretёr? Wh--- i- t-- s------?
Vagoni me shtretёr ёshtё nё fund tё trenit. Th- s------ i- a- t-- e-- o- t-- t----.
Ku ёshtё vagoni restorant? – Nё fillim. An- w---- i- t-- d----- c--? – A- t-- f----.
   
A mund tё fle poshtё? Ca- I s---- b----?
A mund tё fle nё mes? Ca- I s---- i- t-- m-----?
A mund tё fle lart? Ca- I s---- a- t-- t--?
   
Kur arrijmё nё kufi? Wh-- w--- w- g-- t- t-- b-----?
Sa zgjat udhёtimi pёr nё Berlin? Ho- l--- d--- t-- j------ t- B----- t---?
A ёshtё treni me vonesё? Is t-- t---- d------?
   
A keni ndonjё gjё pёr tё lexuar? Do y-- h--- s-------- t- r---?
A mund tё marrёsh ndonjё gjё pёr tё ngrёnё dhe pirё kёtu? Ca- o-- g-- s-------- t- e-- a-- t- d---- h---?
A mund tё mё zgjoni nё orёn 7.00? Co--- y-- p----- w--- m- u- a- 7 o------?