Shqip » Anglisht UK   Nё qendrën tregtare


52 [pesёdhjetёedy]

Nё qendrën tregtare

-

52 [fifty-two]

In the department store

52 [pesёdhjetёedy]

Nё qendrën tregtare

-

52 [fifty-two]

In the department store

Kliko për të parë tekstin:   
ShqipEnglish UK
A shkojmё nё njё qendёr tregtare? Sh--- w- g- t- t-- d--------- s----?
Dua tё bёj pazar. I h--- t- g- s-------.
Dua tё blej shumё gjёra. I w--- t- d- a l-- o- s-------.
   
Ku janё artikujt e zyrave? Wh--- a-- t-- o----- s-------?
Mё duhen zarfe dhe letra. I n--- e-------- a-- s---------.
Mё duhen stilolapsa dhe lapsa kimikë me ngjyra. I n--- p--- a-- m------.
   
Ku janё mobiljet? Wh--- i- t-- f--------?
Mё duhet njё dollap dhe njё komo. I n--- a c------- a-- a c---- o- d------.
Mё duhet njё tavolinё shkrimi dhe njё raft. I n--- a d--- a-- a b--------.
   
Ku janё lodrat? Wh--- a-- t-- t---?
Mё duhet njё kukull dhe njё arush. I n--- a d--- a-- a t---- b---.
Mё duhet njё top dhe njё lojё shahu. I n--- a f------- a-- a c---- b----.
   
Ku ёshtё vegla e punёs? Wh--- a-- t-- t----?
Mё duhet njё çekiç dhe njё pincё. I n--- a h----- a-- a p--- o- p-----.
Mё duhet njё trapano dhe njё kaçavidё. I n--- a d---- a-- a s----------.
   
Ku janё bizhuteritё? Wh--- i- t-- j-------- / j------ (a-.) d---------?
Mё duhet njё zinxhir dhe njё byzylyk. I n--- a c---- a-- a b-------.
Mё duhet njё unazё dhe njё palё vёthё. I n--- a r--- a-- e-------.