Shqip » Esperanto   Pyes pёr rrugёn


40 [dyzet]

Pyes pёr rrugёn

-

40 [kvardek]

Demandi pri la vojo

40 [dyzet]

Pyes pёr rrugёn

-

40 [kvardek]

Demandi pri la vojo

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipesperanto
Mё falni! Pa----- m--!
A mund tё mё ndihmoni? Ĉu v- p---- h---- m--?
Ku ndodhet ndonjё restorant i mirё kёtu? Ki- e---- b--- r--------- a----?
   
Ecni majtas, nё qoshe. Ĉe------ i-- m----------.
Ecni pastaj pak drejt. Po--- i--- i-- r---- a------.
Ecni pastaj 100 metra djathtas. Po--- i-- c--- m------ d-------.
   
Mund tё merrni dhe autobusin. Vi p---- a---- p---- l- b----.
Mund tё merrni dhe tramvajin. Vi p---- a---- p---- l- t-----.
Mund tё udhёtoni dhe mbrapa meje. Vi p---- a---- s----- s---- m-- a---.
   
Si mund tё shkoj nё stadium? Ki-- m- a----- l- f--------------?
Kaloni urёn! Tr------ l- p-----!
Kaloni tunelin! Tr------- l- t------!
   
Udhёtoni deri te semafori i tretё. Ve---- ĝ-- l- t--- t---------.
Kthehuni pastaj nё rrugёn e parё djathtas. Po--- t---- d------- e- l- u---- s------.
Udhёtoni pastaj drejt deri te kryqёzimi tjetёr. Po--- v----- r---- a------ t-- l- s------- v---------.
   
Mё falni, si mund tё shkoj nё aeroport? Pa----- m--- k--- m- a----- l- f----------?
Mё mirё merrni metronё. Pl-- b--- e----- s- v- p----- l- m------.
Udhёtoni deri te stacioni i fundit. Si---- v----- ĝ-- l- l---- h------.