Shqip » Esperanto   Nё zyrёn e postёs


59 [pesёdhjetёenёntё]

Nё zyrёn e postёs

-

59 [kvindek naŭ]

En la poŝtoficejo

59 [pesёdhjetёenёntё]

Nё zyrёn e postёs

-

59 [kvindek naŭ]

En la poŝtoficejo

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipesperanto
Ku ёshtё zyra mё e afёrt postare? Ki- e---- l- p--- p------- p----------?
A ёshtё larg deri te zyra mё e afёrt postare? Ĉu m----------- l- p---------- d- ĉ-----?
Ku ёshtё kutia mё e afёrt postare? Ki- e---- l- p--- p------- l---------?
   
Mё duhen disa pulla. Mi b------ k------ p----------.
Pёr njё kartolinё dhe njё letёr. Po- p-------- k-- l-----.
Sa ёshtё tarifa postare pёr nё Amerikё? Ki-- k----- l- a------ a- U----?
   
Sa peshon paketa? Ki-- p---- l- p-----?
A mund ta dёrgoj me postё ajrore? Ĉu m- p---- s---- ĝ-- a-------?
Sa zgjat deri sa tё arrijё? Ki-- d- t---- b-------- p-- ĝ-- a-----?
   
Ku mund tё marr nё telefon? Ki- m- p---- t-------?
Ku ёshtё kabina mё e afёrt telefonike? Ki- e---- l- p--- p------- t----------?
A keni karta telefoni? Ĉu v- h---- t-------------?
   
A keni njё numerator telefonik? Ĉu v- h---- t------------?
A e dini prefiksin e Austrisё? Ĉu v- k---- l- t----------- d- A-------?
Njё moment, po e shikoj. Mo------- m- t-- s-----.
   
Linja ёshtё gjithmonё e zёnё. La l---- e---- o------.
Cilit numёr i keni rёnё? Ki-- n------ v- e------?
Duhet ti bini nё fillim zeros. Vi d---- u--- e----- n----!