Shqip » Esperanto   mё duhet – dua


69 [gjashtёdhjetёenёntё]

mё duhet – dua

-

69 [sesdek naŭ]

bezoni - voli

69 [gjashtёdhjetёenёntё]

mё duhet – dua

-

69 [sesdek naŭ]

bezoni - voli

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipesperanto
Mё duhet njё krevat. Mi b------ l----.
Unё dua tё fle. Mi v---- d----.
A ka njё krevat kёtu? Ĉu e---- l--- ĉ-----?
   
Mё duhet njё llampё. Mi b------ l-----.
Unё dua tё lexoj. Mi v---- l---.
A ka njё llambё kёtu? Ĉu e---- l---- ĉ-----?
   
Mё duhet njё telefon. Mi b------ t--------.
Dua tё marr nё telefon. Mi v---- t-------.
A ka njё telefon kёtu? Ĉu e---- t------- ĉ-----?
   
Mё duhet njё kamera. Mi b------ f------.
Dua tё fotografoj. Mi v---- f---.
A ka kёtu njё kamera? Ĉu e---- f----- ĉ-----?
   
Mё duhet njё kompjuter. Mi b------ k---------.
Dua tё dёrgoj njё e-mail. Mi v---- s---- r---------.
A ndodhet njё kompjuter kёtu? Ĉu e---- k-------- ĉ-----?
   
Mё duhet njё stilolaps. Mi b------ g------------.
Dua tё shkruaj diçka. Mi v---- i-- s-----.
A ka kёtu njё copё letёr dhe njё stilolaps? Ĉu e---- p--------- k-- g----------- ĉ-----?