Shqip » Spanjisht   Muajt


11 [njёmbёdhjetё]

Muajt

-

11 [once]

Los Meses

11 [njёmbёdhjetё]

Muajt

-

11 [once]

Los Meses

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipespañol
janar en--o
shkurt fe----o
mars ma--o
   
prill ab--l
maj ma-o
qershor ju--o
   
Kёto janё gjashtё muaj. Es- s-- s--- m----.
janar, shkurt, mars, En---- f------- m----,
prill, maj dhe qershor. ab---- m---- j----.
   
korriku ju--o
gushti ag---o
shtatori se-------e
   
tetori oc----e
nёntori no------e
dhjetori di------e
   
Edhe kёto janё gjashtё muaj. Es- t------ s-- s--- m----.
korrik, gusht, shtator Ju---- a------ s---------,
tetor, nёntor dhe dhjetor. oc------ n-------- y d--------.