Shqip » Spanjisht   Bisedё e shkurtёr 2


21 [njёzetenjё]

Bisedё e shkurtёr 2

-

21 [veintiuno]

Pequeñas Conversaciones 2

21 [njёzetenjё]

Bisedё e shkurtёr 2

-

21 [veintiuno]

Pequeñas Conversaciones 2

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipespañol
Nga vini? ¿D- d---- e- (u----)?
Nga Bazeli. De B------.
Bazeli ndodhet nё Zvicёr. Ba----- e--- e- S----.
   
A mund t’ju prezantoj me zotin Myler? ¿M- p------ p---------- a- s---- M-------?
Ai ёshtё i huaj. Él e- e---------.
Ai flet disa gjuhё. Él h---- v----- i------.
   
Ёshtё hera e parё qe jeni kёtu? ¿E- l- p------ v-- q-- e--- (u----) a---?
Jo, vitin e kaluar isha kёtu. No- y- e----- a--- e- a-- p-----.
Por vetёm pёr njё javё. Pe-- s--- p-- u-- s-----.
   
A ju pёlqen kёtu te ne? ¿L- g---- n------ p--- / n------ c-----?
Shumё mirё. Njerёzit janё tё sjellshёm. Sí- m----. L- g---- e- a-----.
Dhe natyra mё pёlqen shumё. Y e- p------ t------ m- g----.
   
Çfarё profesioni keni? ¿A q-- s- d----- (u----)?
Jam pёrkthyes. Yo s-- t--------.
Unё pёrkthej libra. Yo t------- l-----.
   
Vetёm jeni kёtu? ¿H- v----- (u----) s--- / s---?
Jo, gruaja ime / burri im ёshtё gjithashtu kёtu. No- m- e----- / m- m----- h- v----- c------.
Dhe atje janё tё dy fёmijёt e mi. Y a--- e---- m-- d-- h----.