Shqip » español   Pyes pёr rrugёn


40 [dyzet]

Pyes pёr rrugёn

-

40 [cuarenta]

Preguntando por el camino

40 [dyzet]

Pyes pёr rrugёn

-

40 [cuarenta]

Preguntando por el camino

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipespañol
Mё falni! ¡D-------!
A mund tё mё ndihmoni? ¿M- p---- a-----?
Ku ndodhet ndonjё restorant i mirё kёtu? ¿D---- h-- u- b--- r---------- p-- a---?
   
Ecni majtas, nё qoshe. Gi-- (u----) a l- i-------- e- l- e------.
Ecni pastaj pak drejt. Si-- e------- d------ u- t-----.
Ecni pastaj 100 metra djathtas. De----- v--- a l- d------ p-- c--- m-----.
   
Mund tё merrni dhe autobusin. (U----) t------ p---- t---- e- a------.
Mund tё merrni dhe tramvajin. (U----) t------ p---- t---- e- t------.
Mund tё udhёtoni dhe mbrapa meje. (U----) t------ p---- s---------- c------- / m------ (a-.) d----- d- m-.
   
Si mund tё shkoj nё stadium? ¿C--- h--- p--- l----- a- e------ d- f-----?
Kaloni urёn! ¡C---- e- p-----!
Kaloni tunelin! ¡P--- e- t----!
   
Udhёtoni deri te semafori i tretё. Co------ / M----- (a-.) h---- q-- l----- a- t----- s-------.
Kthehuni pastaj nё rrugёn e parё djathtas. De----- t----- e- l- p------ c---- a l- d------.
Udhёtoni pastaj drejt deri te kryqёzimi tjetёr. De----- c------- / m----- (a-.) r---- p------ e- p------ c----.
   
Mё falni, si mund tё shkoj nё aeroport? ¿D-------- c--- h--- p--- l----- a- a---------?
Mё mirё merrni metronё. Me--- t--- (u----) e- m----.
Udhёtoni deri te stacioni i fundit. Si--------- v--- h---- l- ú----- e-------.