Shqip » Spanjisht   E shkuara 1


81 [tetёdhjetёenjё]

E shkuara 1

-

81 [ochenta y uno]

Pretérito 1

81 [tetёdhjetёenjё]

E shkuara 1

-

81 [ochenta y uno]

Pretérito 1

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipespañol
shkruaj es-----r
Ai shkruajti njё letёr. Él e------- u-- c----.
Dhe ajo shkruajti njё kartolinё. Y e--- e------- u-- p-----.
   
lexoj le-r
Ai lexoi njё revistё. Él l--- u-- r------.
Dhe ajo lexoi njё libёr. Y e--- l--- u- l----.
   
marr co--- / t----- a------ (a-.)
Ai mori njё cigare. Él c---- u- c---------.
Ajo mori njё copё çokollatё. El-- c---- u- t---- d- c--------.
   
Ai nuk ishte besnik, por ajo ishte besnike. Él e-- i------ p--- e--- e-- f---.
Ai ishte dembel, por ajo ishte e zellshme. Él e-- u- h-------- p--- e--- e-- t----------.
Ai ishte i varfёr, por ajo ishte e pasur. Él e-- p----- p--- e--- e-- r---.
   
Ai s’kishte lekё, por borxhe. Él n- t---- d------ s--- d-----.
Ai s’kishte fat, por vetёm tersllёk. Él n- t---- b---- s------ s--- m--- s-----.
Ai s’kishte sukses, por dёshtim. Él n- t---- é------ s--- f-------.
   
Ai nuk ishte i kёnaqur, por i pakёnaqur. Él n- e----- s---------- s--- i-----------.
Ai nuk ishte i lumtur, por i trishtuar. Él n- e-- f----- s--- i------.
Ai nuk ishte simpatik, por ishte antipatik. Él n- e-- s--------- s--- a---------.