Shqip » Estonisht   Bёj pazarin


51 [pesёdhjetёenjё]

Bёj pazarin

-

51 [viiskümmend üks]

Asjaajamised

51 [pesёdhjetёenjё]

Bёj pazarin

-

51 [viiskümmend üks]

Asjaajamised

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipeesti
Dua tё shkoj nё bibliotekё. Ma t------- r-----------.
Dua tё shkoj nё librari. Ma t------- r-----------.
Dua tё shkoj te kioska. Ma t------- k-----.
   
Dua tё marr hua njё libёr. Ma t------- r------- l--------.
Dua tё blej njё libёr. Ma t------- r------- o---.
Dua tё blej njё gazetё. Ma t------- a------- o---.
   
Dua tё shkoj nё bibliotekё tё marr njё libёr. Ma t------- r----------- m----- e- r------- l--------.
Dua tё shkoj nё librari tё blej njё libёr. Ma t------- r----------- m----- e- r------- o---.
Dua tё shkoj te kioska pёr tё blerё njё gazetё. Ma t------- k----- m----- e- a------- o---.
   
Dua tё shkoj te okulisti. Ma t------- p----------.
Dua tё shkoj nё supermarket. Ma t------- k----------.
Dua tё shkoj te furra e bukёs. Ma t------- p-----------.
   
Dua tё blej syze. Ma t------- p----- o---.
Dua tё blej fruta dhe perime. Ma t------- p------- j- k--------- o---.
Dua tё blej simite dhe bukё. Ma t------- s------- j- l---- o---.
   
Dua tё shkoj te okulisti pёr tё blerё syze. Ma t------- p---------- m----- e- p----- o---.
Dua tё shkoj nё supermarket pёr tё blerё fruta dhe perime. Ma t------- k---------- m----- e- o--- p------- j- k---------.
Dua tё shkoj te furra e bukёs pёr tё blerё simite dhe bukё. Ma t------- p----------- m----- e- o--- s------- j- l----.