Shqip » Persisht   Persona


1 [njё]

Persona

-

‫1 [یک]‬
1 [yek]

‫اشخاص/مردم‬
ash-khâs

1 [njё]

Persona

-

‫1 [یک]‬
1 [yek]

‫اشخاص/مردم‬
ash-khâs

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipفارسی
unё ‫م--
m-n
unё dhe ti ‫م- و ت--
m-- v- to
ne tё dy ‫ه---- م--
h-- d--- mâ
   
ai ‫ا- (م--)‬
o- (m---)
ai dhe ajo ‫آ- م-- و آ- ز--
â- m--- v- â- z-n
ata tё dy ‫ه---- آ----
h-- d--- â--â
   
burri ‫آ- م---
â- m--d
gruaja ‫آ- ز--
â- z-n
fёmija ‫آ- ک----
â- k---k
   
njё familje ‫ی- خ-------
y-- k-------e
familja ime ‫خ------ م--
k---------- m-n
Familja ime ёshtё kёtu. ‫خ------ م- ا------.‬
k---------- m-- i----t
   
Unё jam kёtu. ‫م- ا---- ه---.‬
m-- i--- h----m
Ti je kёtu. ‫ت- (م--) ا------ / ت- (ز-) ا------.‬
t- i--- h---i
Ai ёshtё kёtu dhe ajo ёshtё kёtu. ‫آ- م-- ا------ و آ- ز- ا------.‬
â- m--- i----- v- â- z-- i----t
   
Ne jemi kёtu. ‫م- ا---- ه----.‬
m- i--- h-----.
Ju jeni kёtu. ‫ش-- ا---- ه----.‬
s---- i--- h----d
Ata janё tё gjithё kёtu. ‫ه-- آ--- ا---- ه----.‬
h----- â--- i--- h------.