Shqip » Persisht   Bёj pazarin


51 [pesёdhjetёenjё]

Bёj pazarin

-

‫51 [پنجاه و یک]
51 [panjâ-ho-yek]

‫خرید
kharide

51 [pesёdhjetёenjё]

Bёj pazarin

-

‫51 [پنجاه و یک]
51 [panjâ-ho-yek]

‫خرید
kharide

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipفارسی
Dua tё shkoj nё bibliotekё. ‫م- م------- ب- ک------- ب---.
m-- m------- b- k--------- b------.
Dua tё shkoj nё librari. ‫م- م------- ب- ک--- ف---- ب---.
m-- m------- b- k----------- b------.
Dua tё shkoj te kioska. ‫م- م------- ب- ک---- ب---.
m-- m------- b- k---- b------.
   
Dua tё marr hua njё libёr. ‫م- م------- ی- ک--- ب- ا---- ب----.
m-- m------- y-- k---- b- a----- b------.
Dua tё blej njё libёr. ‫م- م------- ی- ک--- ب---.
m-- m------- y-- k---- b-------.
Dua tё blej njё gazetё. ‫م- م------- ی- ر------ ب---.
m-- m------- y-- r------- b-------.
   
Dua tё shkoj nё bibliotekё tё marr njё libёr. ‫م- م------- ب- ک------- ب--- ت- ک--- ب- ا---- ب----.
m-- m------- b- k--------- b------ t- k---- b- a----- b------.
Dua tё shkoj nё librari tё blej njё libёr. ‫م- م------- ب- ک-------- ب--- ت- ک--- ب---.
m-- m------- b- k----------- b------ t- k---- b-------.
Dua tё shkoj te kioska pёr tё blerё njё gazetё. ‫م- م------- ب- ک---- ب--- ت- ر------ ب---.
m-- m------- b- k---- b------ t- r------- b-------.
   
Dua tё shkoj te okulisti. ‫م- م------- ب- ع--- ف---- ب---.
m-- m------- b- e------------ b------.
Dua tё shkoj nё supermarket. ‫م- م------- ب- س--- م---- ب---.
m-- m------- b- s---------- b------.
Dua tё shkoj te furra e bukёs. ‫م- م------- ب- ن------ ب---.
m-- m------- b- n------ b------.
   
Dua tё blej syze. ‫م- م------- ع--- ب---.
m-- m------- e---- b-------.
Dua tё blej fruta dhe perime. ‫م- م------- م--- و س--- ب---.
m-- m------- m--- v- s---- b-------.
Dua tё blej simite dhe bukё. ‫م- م------- ن-- ص----- و ن-- ب---.
m-- m------- n--- s------ v- n-- b-------.
   
Dua tё shkoj te okulisti pёr tё blerё syze. ‫م- م------- ب- ع--- ف---- ب--- ت- ع--- ب---.
m-- m------- b- e------------ b------ t- e---- b-------.
Dua tё shkoj nё supermarket pёr tё blerё fruta dhe perime. ‫م- م------- ب- س--- م---- ب--- ت- م--- و س--- ب---.
m-- m------- b- s---------- b------ t- m--- v- s---- b-------.
Dua tё shkoj te furra e bukёs pёr tё blerё simite dhe bukё. ‫م- ‫-------- ب- ن------ ب--- ت- ن-- ص----- و ن-- ب---.
m-- m------- b- n------ b------ t- n--- s------ v- n-- b-------.