Shqip » Finlandisht   Nё zyrёn e postёs


59 [pesёdhjetёenёntё]

Nё zyrёn e postёs

-

59 [viisikymmentäyhdeksän]

Postitoimistossa

59 [pesёdhjetёenёntё]

Nё zyrёn e postёs

-

59 [viisikymmentäyhdeksän]

Postitoimistossa

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipsuomi
Ku ёshtё zyra mё e afёrt postare? Mi--- o- l---- p------------?
A ёshtё larg deri te zyra mё e afёrt postare? On-- p---- m---- l--------- p---------------?
Ku ёshtё kutia mё e afёrt postare? Mi--- o- l---- p------------?
   
Mё duhen disa pulla. Mi-- t-------- p--- p-----------.
Pёr njё kartolinё dhe njё letёr. Yh--- k------- s--- t----- k--------.
Sa ёshtё tarifa postare pёr nё Amerikё? Ku---- k----- p--------- A--------- o-?
   
Sa peshon paketa? Ku---- p------ p------ o-?
A mund ta dёrgoj me postё ajrore? Vo---- l------- s-- i---------?
Sa zgjat deri sa tё arrijё? Ku---- p------ k----- k----- s- o- p------?
   
Ku mund tё marr nё telefon? Mi--- v--- s------ p------?
Ku ёshtё kabina mё e afёrt telefonike? Mi--- o- l---- p-----------?
A keni karta telefoni? On-- t----- p--------------?
   
A keni njё numerator telefonik? On-- t----- p---------------?
A e dini prefiksin e Austrisё? Ti-------- I-------- s------------?
Njё moment, po e shikoj. Od------- h---- n--- o--- s---- s-----.
   
Linja ёshtё gjithmonё e zёnё. Li--- o- a--- v------.
Cilit numёr i keni rёnё? Mi--- n------ v---------?
Duhet ti bini nё fillim zeros. Te---- p---- e---- v----- n----!