Shqip » Finlandisht   i madh – i vogёl


68 [gjashtёdhjetёetetё]

i madh – i vogёl

-

68 [kuusikymmentäkahdeksan]

iso – pieni

68 [gjashtёdhjetёetetё]

i madh – i vogёl

-

68 [kuusikymmentäkahdeksan]

iso – pieni

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipsuomi
i madh dhe i vogёl is- j- p---i
Elefanti ёshtё i madh. El------- o- i--.
Miu ёshtё i vogёl. Hi--- o- p----.
   
i errёt dhe i çelёt pi--- j- v-----a
Nata ёshtё e errёt. Yö o- p----.
Dita ёshtё me dritё. Pä--- o- v------.
   
i vjetёr dhe i ri va--- j- n---i
Gjyshi ynё ёshtё shumё i vjetёr. Is------- o- h---- v----.
Para 70 vjetёsh ai ishte akoma i ri. 70 v----- s----- h-- o-- v---- n----.
   
i bukur dhe i shёmtuar ka---- j- r--a
Flutura ёshtё e bukur. Pe------ o- k-----.
Merimanga ёshtё e shёmtuar. Hä------- o- r---.
   
i trashё dhe i hollё li---- j- l---a
Njё grua 100 kile ёshtё e shёndoshё. Na----- j--- p----- 100 k----- o- l-----.
Njё burrё 50 kile ёshtё i dobёt. Mi--- j--- p----- 50 k----- o- l----.
   
i shtrenjtё dhe i lirё ka---- j- h---a
Makina ёshtё e shtrenjtё. Au-- o- k-----.
Gazeta ёshtё e lirё. Sa--------- o- h----.