Shqip » Frëngjisht   Dje – sot – nesёr


10 [dhjetё]

Dje – sot – nesёr

-

10 [dix]

Hier – aujourd’hui – demain

10 [dhjetё]

Dje – sot – nesёr

-

10 [dix]

Hier – aujourd’hui – demain

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipfrançais
Dje ishte e shtunё. Hi--- c------ s-----.
Dje isha nё kinema. Hi--- j- s--- a--- a- c-----.
Filmi ishte interesant. Le f--- é---- i----------.
   
Sot ёshtё e dielё. Au---------- c---- d-------.
Sot nuk punoj. Au---------- j- n- t-------- p--.
Po rri nё shtёpi. Je r---- à l- m-----.
   
Nesёr ёshtё e hёnё. De----- c---- l----.
Nesёr do tё punoj pёrsёri. De----- j- r--------- à t---------.
Unё punoj nё zyrё. Je t-------- a- b-----.
   
Kush ёshtё ky? Qu- e----- ?
Ky ёshtё Peteri. C’--- P-----.
Peteri ёshtё student. Pi---- e-- é-------.
   
Kush ёshtё kjo? Qu- e----- ?
Kjo ёshtё Marta. C’--- M-----.
Marta ёshtё sekretare. Ma---- e-- s---------.
   
Petri dhe Marta janё shokё. Pi---- e- M----- s--- a---.
Petri ёshtё shoku i Martёs. Pi---- e-- l---- d- M-----.
Marta ёshtё shoqja e Peterit. Ma---- e-- l----- d- P-----.