Shqip » Frëngjisht   Muajt


11 [njёmbёdhjetё]

Muajt

-

11 [onze]

Les mois

11 [njёmbёdhjetё]

Muajt

-

11 [onze]

Les mois

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipfrançais
janar ja----r
shkurt fé----r
mars ma-s
   
prill av--l
maj mai
qershor ju-n
   
Kёto janё gjashtё muaj. Ce s--- s-- m---.
janar, shkurt, mars, Ja------ f------- m---,
prill, maj dhe qershor. av---- m-- e- j---.
   
korriku ju----t
gushti ao-t
shtatori se------e
   
tetori oc----e
nёntori no-----e
dhjetori dé-----e
   
Edhe kёto janё gjashtё muaj. Ce s--- a---- s-- m---.
korrik, gusht, shtator ju------ a---- s--------,
tetor, nёntor dhe dhjetor. oc------ n-------- d-------.