Shqip » Frëngjisht   Bisedё e shkurtёr 2


21 [njёzetenjё]

Bisedё e shkurtёr 2

-

21 [vingt et un]

Conversation 2

21 [njёzetenjё]

Bisedё e shkurtёr 2

-

21 [vingt et un]

Conversation 2

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipfrançais
Nga vini? D’-- v--------- ?
Nga Bazeli. De B---.
Bazeli ndodhet nё Zvicёr. Bâ-- s- t----- e- S-----.
   
A mund t’ju prezantoj me zotin Myler? Pu----- v--- p-------- M------- M----- ?
Ai ёshtё i huaj. Il e-- é-------.
Ai flet disa gjuhё. Il p---- p-------- l------.
   
Ёshtё hera e parё qe jeni kёtu? Es---- l- p------- f--- q-- v--- ê--- i-- ?
Jo, vitin e kaluar isha kёtu. No-- j-- é---- d--- l--- d------.
Por vetёm pёr njё javё. Ma-- s-------- p--- u-- s------.
   
A ju pёlqen kёtu te ne? Co----- v--- p----------- c--- n--- ?
Shumё mirё. Njerёzit janё tё sjellshёm. Be------. L-- g--- s--- t--- s-----------.
Dhe natyra mё pёlqen shumё. Et l- p------ m- p---- a----.
   
Çfarё profesioni keni? Qu-- e-- v---- p--------- ?
Jam pёrkthyes. Je s--- t--------- / t----------.
Unё pёrkthej libra. Je t------ d-- l-----.
   
Vetёm jeni kёtu? Êt------- s--- i-- ?
Jo, gruaja ime / burri im ёshtё gjithashtu kёtu. No-- m- f---- / m-- m--- e-- a---- i--.
Dhe atje janё tё dy fёmijёt e mi. Et v---- m-- d--- e------.