Shqip » Frëngjisht   Nё aeroport


35 [tridhjetёepesё]

Nё aeroport

-

35 [trente-cinq]

A l’aéroport

35 [tridhjetёepesё]

Nё aeroport

-

35 [trente-cinq]

A l’aéroport

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipfrançais
Dua tё rezervoj njё fluturim pёr Athinё. Je v------- r------- u-- p---- s-- l- v-- p--- A------.
A ёshtё një fluturim direkt? Es---- q-- c---- u- v-- d----- ?
Njё vend afёr dritares, ku s’pihet duhan. Un- p---- p--- d- h----- n-- f------ s--- v--- p----.
   
Dua tё konfirmoj rezervimin. Je v------- c-------- m- r----------.
Dua tё anulloj rezervimin. Je v------- a------ m- r----------.
Dua tё ndryshoj rezervimin. Je v------- m------- m- r----------.
   
Kur niset avioni tjetёr pёr Romё? Qu--- p--- l- p------- a---- p--- R--- ?
A ka dhe dy vende bosh? Y a----- e----- d--- p----- d- l---- ?
Jo, kemi vetёm njё vend bosh. No-- n--- n------ p--- q----- p---- d- l----.
   
Kur do tё ulemi nё tokё? Qu--- e----- q-- n--- a----------- ?
Kur arrijmё atje? Qu--- s---------- l----- ?
Kur niset autobusi nё qendёr? Qu--- e----- q---- b-- p--- p--- l- c----------- ?
   
Valixhja juaj ёshtё kjo? C’--- v---- v----- ?
Çanta juaj ёshtё kjo? C’--- v---- s-- ?
Bagazhi juaj ёshtё ky? Ce s--- v-- b------ ?
   
Sa bagazh mund tё marr? Co----- d- b------ p------ e------- ?
Njёzet kile. Vi--- k----.
Çfarё, vetёm njёzet kile? Qu--- s-------- v---- k---- ?