Shqip » Frëngjisht   Pyes pёr rrugёn


40 [dyzet]

Pyes pёr rrugёn

-

40 [quarante]

Demander le chemin

40 [dyzet]

Pyes pёr rrugёn

-

40 [quarante]

Demander le chemin

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipfrançais
Mё falni! Ex--------- !
A mund tё mё ndihmoni? Po----------- m------ ?
Ku ndodhet ndonjё restorant i mirё kёtu? Où y------- u- b-- r--------- a-- a-------- ?
   
Ecni majtas, nё qoshe. To----- à g----- a- c--- d- l- r--.
Ecni pastaj pak drejt. En----- a---- u- p-- t--- d----.
Ecni pastaj 100 metra djathtas. Fa---- e------ c--- m----- e- t------ à d-----.
   
Mund tё merrni dhe autobusin. Vo-- p----- a---- p------ l- b--.
Mund tё merrni dhe tramvajin. Vo-- p----- a---- p------ l- t---.
Mund tё udhёtoni dhe mbrapa meje. Vo-- p----- a---- m- s----- e- v------.
   
Si mund tё shkoj nё stadium? Co----- v------ a- s---- d- f------- ?
Kaloni urёn! Tr------- l- p--- !
Kaloni tunelin! Pa---- p-- l- t----- !
   
Udhёtoni deri te semafori i tretё. Al--- j------- t-------- f-- d- s------------.
Kthehuni pastaj nё rrugёn e parё djathtas. To----- e------ à l- p------- r-- à d-----.
Udhёtoni pastaj drejt deri te kryqёzimi tjetёr. Co------- e------ t--- d---- a- p------- c--------.
   
Mё falni, si mund tё shkoj nё aeroport? Ex---------- c------ v------ à l--------- ?
Mё mirё merrni metronё. Le m----- c---- d- p------ l- m----.
Udhёtoni deri te stacioni i fundit. De------- s--------- a- t-------.