Shqip » Frëngjisht   Vende dhe gjuhё


5 [pesё]

Vende dhe gjuhё

-

5 [cinq]

Pays et langues

5 [pesё]

Vende dhe gjuhё

-

5 [cinq]

Pays et langues

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipfrançais
Xhoni ёshtё nga Londra. Je-- e-- d- L------.
Londra ndodhet nё Britaninё e Madhe. Lo----- e-- s---- e- G--------------.
Ai flet anglisht. Il p---- a------.
   
Maria ёshtё nga Madridi. Ma--- e-- d- M-----.
Madridi ndodhet nё Spanjё. Ma---- e-- s---- e- E------.
Ajo flet spanjisht. El-- p---- e-------.
   
Petri dhe Marta janё nga Berlini. Pi---- e- M----- s--- d- B-----.
Berlini ndodhet nё Gjermani. Be---- e-- s---- e- A--------.
Flisni ju te dy gjermanisht? Pa--------- t--- l-- d--- a------- ?
   
Londra ёshtё njё kryeqytet. Lo----- e-- u-- c-------.
Madridi dhe Berlini janё gjithashtu kryeqytete. Ma---- e- B----- s--- a---- d-- c--------.
Kryeqytetet janё tё mёdhenj dhe tё zhurmshёm. Le- c-------- s--- g------ e- b--------.
   
Franca ndodhet nё Europё. La F----- e-- s----- e- E-----.
Egjipti ndodhet nё Afrikё. L’------ e-- s----- e- A------.
Japonia ndodhet nё Azi. Le J---- e-- s---- e- A---.
   
Kanadaja ndodhet nё Amerikёn e Veriut. Le C----- e-- s---- e- A------- d- N---.
Panamaja ndodhet nё Amerikёn Qendrore. Pa---- e-- s---- e- A------- c-------.
Brazili ndodhet nё Amerikёn e Jugut. Le B----- e-- s---- e- A------- d- S--.