Shqip » Frëngjisht   Lexoj dhe shkruaj


6 [gjashtё]

Lexoj dhe shkruaj

-

6 [six]

Lire et écrire

6 [gjashtё]

Lexoj dhe shkruaj

-

6 [six]

Lire et écrire

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipfrançais
Unё lexoj. Je l--.
Unё lexoj njё shkronjё. Je l-- u-- l-----.
Unё lexoj njё fjalё. Je l-- u- m--.
   
Unё lexoj njё fjali. Je l-- u-- p-----.
Une lexoj njё letёr. Je l-- u-- l-----.
Une lexoj njё libёr. Je l-- u- l----.
   
Unё lexoj. Je l--.
Ti lexon. Tu l--.
Ai lexon. Il l--.
   
Unё shkruaj. J’-----.
Unё shkruaj njё shkronjё. J’----- u-- l-----.
Unё shkruaj njё fjalё. J’----- u- m--.
   
Unё shkruaj njё fjali. J’----- u-- p-----.
Unё shkruaj njё letёr. J’----- u-- l-----.
Unё shkruaj njё libёr. J’----- u- l----.
   
Unё shkruaj. J’-----.
Ti shkruan. Tu é----.
Ai shkruan. Il é----.