Shqip » Hebraisht   Vende dhe gjuhё


5 [pesё]

Vende dhe gjuhё

-

‫5 [חמש]‬
5 [xamesh]

‫מדינות ושפות‬
medinot w'ssafot

5 [pesё]

Vende dhe gjuhё

-

‫5 [חמש]‬
5 [xamesh]

‫מדינות ושפות‬
medinot w'ssafot

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipעברית
Xhoni ёshtё nga Londra. ‫ג--- מ------ / ג--- ה-- ל-------
j-- m-------/j-- h- l-----i
Londra ndodhet nё Britaninё e Madhe. ‫ל----- נ---- ב-------.‬
l----- n------- b----------.
Ai flet anglisht. ‫ה-- מ--- א-----.‬
h- m------ a-----.
   
Maria ёshtё nga Madridi. ‫מ--- מ-----.‬
m----- m-------.
Madridi ndodhet nё Spanjё. ‫מ---- נ---- ב----.‬
m----- n------- b-------.
Ajo flet spanjisht. ‫ה-- מ---- ס-----.‬
h- m-------- s-------.
   
Petri dhe Marta janё nga Berlini. ‫פ-- ו---- מ-----.‬
p---- u------ m-------.
Berlini ndodhet nё Gjermani. ‫ב---- נ---- ב------.‬
b----- n------- b----------.
Flisni ju te dy gjermanisht? ‫ש---- מ----- ג-----?‬
s-------- m------- g-------?
   
Londra ёshtё njё kryeqytet. ‫ל----- ה-- ע-- ב---.‬
l----- h- i- b----.
Madridi dhe Berlini janё gjithashtu kryeqytete. ‫מ---- ו----- ה- ג- ע-- ב---.‬
m----- u------ h-- g-- a--- b----.
Kryeqytetet janё tё mёdhenj dhe tё zhurmshёm. ‫ע-- ה---- ג----- ו------.‬
a--- h------ g----- w---------.
   
Franca ndodhet nё Europё. ‫צ--- נ---- ב------.‬
t------ n------- b----------.
Egjipti ndodhet nё Afrikё. ‫מ---- נ---- ב------.‬
m------- n------- b---------.
Japonia ndodhet nё Azi. ‫י-- נ---- ב----.‬
y---- n------- b-------.
   
Kanadaja ndodhet nё Amerikёn e Veriut. ‫ק--- נ---- ב---- א-----.‬
q------ n------- b------ a-------.
Panamaja ndodhet nё Amerikёn Qendrore. ‫פ--- נ---- ב---- א----- / ב------ ה------.‬
p------ n------- b------- a-------/b--------- h---------.
Brazili ndodhet nё Amerikёn e Jugut. ‫ב---- נ---- ב---- א-----.‬
b----- n------- b----- a-------.