Shqip » Kroacisht   Lexoj dhe shkruaj


6 [gjashtё]

Lexoj dhe shkruaj

-

6 [šest]

Čitati i pisati

6 [gjashtё]

Lexoj dhe shkruaj

-

6 [šest]

Čitati i pisati

Kliko për të parë tekstin:   
Shqiphrvatski
Unё lexoj. Ja č----.
Unё lexoj njё shkronjё. Ja č---- j---- s----.
Unё lexoj njё fjalё. Ja č---- j---- r----.
   
Unё lexoj njё fjali. Ja č---- j---- r-------.
Une lexoj njё letёr. Ja č---- j---- p----.
Une lexoj njё libёr. Ja č---- j---- k-----.
   
Unё lexoj. Ja č----.
Ti lexon. Ti č----.
Ai lexon. On č---.
   
Unё shkruaj. Ja p----.
Unё shkruaj njё shkronjё. Ja p---- j---- s----.
Unё shkruaj njё fjalё. Ja p---- j---- r----.
   
Unё shkruaj njё fjali. Ja p---- j---- r-------.
Unё shkruaj njё letёr. Ja p---- j---- p----.
Unё shkruaj njё libёr. Ja p---- j---- k-----.
   
Unё shkruaj. Ja p----.
Ti shkruan. Ti p----.
Ai shkruan. On p---.