Shqip » Hungarisht   Persona


1 [njё]

Persona

-

1 [egy]

Személyek

1 [njё]

Persona

-

1 [egy]

Személyek

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipmagyar
unё én
unё dhe ti én é- te
ne tё dy mi k----n
   
ai ő (f---- / f--)
ai dhe ajo ő (f---- / f--) é- ő (n- / l---)
ata tё dy ők k----n
   
burri a f---i
gruaja a n- / a- a------ / a f-----g
fёmija a g-----k
   
njё familje eg- c----d
familja ime az é- c------m
Familja ime ёshtё kёtu. A c------- i-- v--.
   
Unё jam kёtu. Én i-- v-----.
Ti je kёtu. Te i-- v---.
Ai ёshtё kёtu dhe ajo ёshtё kёtu. Ő (a f---- / f--) i-- v-- é- ő (a n- / l---) i-- v--.
   
Ne jemi kёtu. Mi i-- v------.
Ju jeni kёtu. Ti i-- v------.
Ata janё tё gjithё kёtu. Ők m---------- i-- v-----.