Shqip » Hungarisht   Dje – sot – nesёr


10 [dhjetё]

Dje – sot – nesёr

-

10 [tíz]

Tegnap – ma – holnap

10 [dhjetё]

Dje – sot – nesёr

-

10 [tíz]

Tegnap – ma – holnap

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipmagyar
Dje ishte e shtunё. Te---- s------ v---.
Dje isha nё kinema. Te---- m------ v-----.
Filmi ishte interesant. A f--- é------ v---.
   
Sot ёshtё e dielё. Ma v------- v--.
Sot nuk punoj. Ma n-- d-------.
Po rri nё shtёpi. Ot---- m------.
   
Nesёr ёshtё e hёnё. Ho---- h---- l---.
Nesёr do tё punoj pёrsёri. Ho---- m----- d------- f----.
Unё punoj nё zyrё. Én a- i------- d-------.
   
Kush ёshtё ky? Ki e-?
Ky ёshtё Peteri. Ő P----.
Peteri ёshtё student. Pé--- e----------.
   
Kush ёshtё kjo? Ki e-?
Kjo ёshtё Marta. Ő M-----.
Marta ёshtё sekretare. Ma---- t-------.
   
Petri dhe Marta janё shokё. Pé--- é- M----- b------.
Petri ёshtё shoku i Martёs. Pé--- M----- b------.
Marta ёshtё shoqja e Peterit. Ma---- P---- b--------.