Shqip » Hungarisht   Pije


12 [dymbёdhjetё]

Pije

-

12 [tizenkettő]

Italok

12 [dymbёdhjetё]

Pije

-

12 [tizenkettő]

Italok

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipmagyar
Unё pi çaj. Én t--- i----.
Unё pi kafe. Én k---- i----.
Unё pi ujё mineral. Én á---------- i----.
   
A e pi çajin me limon? Is--- t--- c--------?
A e pi kafenё me sheqer? Is--- k---- c-------?
A e pi ujin me akull? Is--- v---- j-----?
   
Kёtu bёhet njё festë. It- e-- b--- v--.
Njerёzit pijnё shampanjё. Az e------ p------ i-----.
Njerёzit pijnё verё dhe birrё. Az e------ b--- é- s--- i-----.
   
A pi alkool? Is--- a-------?
A pi uiski? Is--- w-------?
A pi kola me rum? Is--- k---- r-----?
   
Shampanja nuk mё pёlqen. Ne- s------- a p------.
Vera nuk mё pёlqen. Ne- s------- a b---.
Birra nuk mё pёlqen. Ne- s------- a s---.
   
Bebi do qumёsht. A b--- s------ a t----.
Fёmija do kakao dhe lёng molle. A g------ s------ a k----- é- a- a--------.
Gruaja do lёng portokalli dhe lёng qitroje. A h---- s------ a n--------- é- a g-----------.