Shqip » Hungarisht   Nё shtёpi


17 [shtatёmbёdhjetё]

Nё shtёpi

-

17 [tizenhét]

A házban

17 [shtatёmbёdhjetё]

Nё shtёpi

-

17 [tizenhét]

A házban

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipmagyar
Kёtu ёshtё shtёpia jonё. It- v-- a m- h-----.
Lart ёshtё çatia. Fe-- v-- a t---.
Poshtё ёshtё bodrumi. Le-- v-- a p----.
   
Mbrapa shtёpisё ёshtё kopshti. A h-- m----- v-- e-- k---.
Para shtёpisё nuk ka rrugё. A h-- e---- n---- u---.
Pranё shtёpisё ka pemё. A h-- m------ f-- v-----.
   
Kjo ёshtё banesa ime. It- v-- a- é- l------.
Kjo ёshtё kuzhina dhe banjoja. It- v-- a k----- é- a f---------.
Atje ёshtё dhoma e ndenjes dhe dhoma e gjumit. Ot- v-- a n------ é- a h--------.
   
Dera e shtёpisё ёshtё e mbyllur. A h-- a----- b- v-- z----.
Por dritaret janё tё hapura. De a- a------ n----- v-----.
Sot ёshtё nxehtё. Ma h---- / f------- v--.
   
Ne shkojmё nё dhomёn e ndenjes. Be------- a n--------.
Atje ёshtё njё divan dhe njё kolltuk. Ot- v-- e-- k----- é- e-- f----.
Uluni! Fo------- h-----!
   
Atje ёshtё kompjuteri im. Ot- á-- a s-----------.
Atje ёshtё magnetofoni im. Ot- á-- a h---------------.
Televizori ёshtё i ri fare. A t-------- t------- ú-.