Shqip » Hungarisht   Familja


2 [dy]

Familja

-

2 [kettő]

Család

2 [dy]

Familja

-

2 [kettő]

Család

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipmagyar
gjyshi a n-----a
gjyshja a n------a
ai dhe ajo ő (f---- / f--) é- ő (n- / l---)
   
babai az a-a
nёna az a--a
ai dhe ajo ő (a f---- / f--) é- ő (a n- / l---)
   
i biri / djali a f-- (v-------- a f--)
e bija / vajza a l--- (v-------- a l----)
ai dhe ajo ő (a f---- / f--) é- ő (a n- / l---).
   
vёllai a f--------r
motra a l----------r
ai dhe ajo ő (a f---- / f--) é- ő (a n- / l---)
   
xhaxhai, daja a n-------i
tezja, halla a n------i
ai dhe ajo ő (a f---- / f--) é- ő (a n- / l---)
   
Ne jemi njё familje. Mi e-- c----- v------.
Familja nuk ёshtё e vogёl. A c----- n-- k----.
Familja ёshtё e madhe. A c----- n---.