Shqip » Hungarisht   Mёsoj gjuhё tё huaja


23 [njёzetetre]

Mёsoj gjuhё tё huaja

-

23 [huszonhárom]

Idegen nyelveket tanulni

23 [njёzetetre]

Mёsoj gjuhё tё huaja

-

23 [huszonhárom]

Idegen nyelveket tanulni

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipmagyar
Ku keni mёsuar spanjisht? Ho- t----- ö- s--------?
A dini portugalisht? Po-------- i- t--?
Po, di dhe pak italisht. Ig--- é- o------ i- t---- v------.
   
Mendoj se flisni shumё mirё. Úg- v----- ö- n----- j-- b-----.
Gjuhёt janё gati të ngjashme. A n------ m----------- h--------.
Mund t’ju kuptoj mirё. Jó- m-- t---- é----- ö--.
   
Por tё flasёsh dhe tё shkruash ёshtё e vёshtirё. De b------- é- í--- n----.
Bёj akoma shumё gabime. Mé- s---- h------.
Ju lutem mё korrigjoni. Ké--- m----- j------- k- e----.
   
Shqiptimi juaj ёshtё mjaft i mirё. A k------- e------ j-.
Ju keni njё nuancë në shqiptim. Eg- k-- a-------- v--.
Dalloheni se nga vini. Fe----------- h--- h----- s--------.
   
Cila ёshtё gjuha juaj amtare? Mi a- a---------?
A frekuentoni ndonjё kurs gjuhe? Ny-------------- j--?
Çfarё libri pёrdorni? Mi---- t--------- h------?
   
Nuk e di pёr momentin, se si quhet. Pi------------ n-- t----- h--- h-----.
S’mё kujtohet titulli. Ne- j-- e------ a c---.
E kam harruar. El-----------.