Shqip » Hungarisht   Pyes pёr rrugёn


40 [dyzet]

Pyes pёr rrugёn

-

40 [negyven]

Megkérdezni az utat

40 [dyzet]

Pyes pёr rrugёn

-

40 [negyven]

Megkérdezni az utat

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipmagyar
Mё falni! Bo------!
A mund tё mё ndihmoni? Tu--- n---- s-------?
Ku ndodhet ndonjё restorant i mirё kёtu? Ho- v-- i-- e-- j- v-------?
   
Ecni majtas, nё qoshe. A s------- m----- b----.
Ecni pastaj pak drejt. Ut--- e-------- e---- e-- d------.
Ecni pastaj 100 metra djathtas. Me---- s--- m------ u---- j-----.
   
Mund tё merrni dhe autobusin. Bu----- i- m----.
Mund tё merrni dhe tramvajin. Vi--------- i- m----.
Mund tё udhёtoni dhe mbrapa meje. Eg-------- u----- i- j----.
   
Si mund tё shkoj nё stadium? Ho---- j---- e- a f---------------?
Kaloni urёn! Me---- á- a h----!
Kaloni tunelin! Me---- á- a- a-------!
   
Udhёtoni deri te semafori i tretё. Me---- a h------- j-----------.
Kthehuni pastaj nё rrugёn e parё djathtas. Ut--- f-------- e- j----- a- e--- u----.
Udhёtoni pastaj drejt deri te kryqёzimi tjetёr. Ut--- m----- e-------- e----- á- a k-------- ú----------------!
   
Mё falni, si mund tё shkoj nё aeroport? Bo------- h--- j---- e- a r----------?
Mё mirё merrni metronё. A l------- h- m------- m---.
Udhёtoni deri te stacioni i fundit. Me---- e--------- a v-----------!