Shqip » Hungarisht   Pёrgatitjet pёr udhёtim


47 [dyzetёeshtatё]

Pёrgatitjet pёr udhёtim

-

47 [negyvenhét]

Utazás előkészítése

47 [dyzetёeshtatё]

Pёrgatitjet pёr udhёtim

-

47 [negyvenhét]

Utazás előkészítése

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipmagyar
Ti duhet tё bёsh gati valixhen tonё! Be k--- p------- a b----------!
S’duhet tё harrosh asgjё! Ne- s----- s----- e-----------!
Tё duhet njё valixhe e madhe! Sz------- v-- e-- n--- b-------!
   
Mos harro pashaportёn! Ne f------- e- a- ú--------!
Mos harro biletёn e fluturimit! Ne f------- e- a r-----------!
Mos harro çeqet e udhёtimit! Ne f------- e- a- u------ c--------!
   
Merr kremin kundra-diellit me vete. Vi---- n-------- m-------.
Merr syzet e diellit me vete. Vi---- n------------ m-------.
Merr kapelen me vete. Vi---- s------------ m-------.
   
A do ta marrёsh njё hartё rruge me vete? Ak---- e-- t------- m------- v----?
A do ta marrёsh njё guidё me vete? Ak---- e-- ú--------- m------- v----?
A do ta marrёsh njё çadёr me vete? Ak---- e-- e------- m------- v----?
   
Mos harro pantallonat, kёmishat, çorapet. Go----- a n---------- a- i------- a z-------.
Mos harro kravatat, rripat, xhaketat. Go----- a n------------ a- ö------ a z------.
Mos harro pizhamat, kёmishat e natёs dhe bluzat. Go----- a h----------- a h---------- é- a p------.
   
Tё duhen kёpucё, sandale dhe çizme. Sz------- v-- c------ s-------- é- c-------.
Tё duhen shami hundёsh, sapun dhe njё gёrshёrё thonjsh. Sz------- v-- z------------ s-------- é- e-- k----------.
Tё duhet njё krёhёr, njё furçe dhёmbёsh dhe njё pastё dhёmbёsh. Sz------- v-- e-- f------ e-- f-------- é- f--------.