Shqip » Hungarisht   Bёj pazarin


51 [pesёdhjetёenjё]

Bёj pazarin

-

51 [ötvenegy]

Vásárolni

51 [pesёdhjetёenjё]

Bёj pazarin

-

51 [ötvenegy]

Vásárolni

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipmagyar
Dua tё shkoj nё bibliotekё. Kö-------- a----- m----.
Dua tё shkoj nё librari. Kö----------- a----- m----.
Dua tё shkoj te kioska. Eg- ú------ b------ a----- m----.
   
Dua tё marr hua njё libёr. Eg- k------ a----- k----------.
Dua tё blej njё libёr. Eg- k------ a----- v--------.
Dua tё blej njё gazetё. Eg- ú------ a----- v----.
   
Dua tё shkoj nё bibliotekё tё marr njё libёr. A k--------- a----- m----- h--- e-- k------ k-----------.
Dua tё shkoj nё librari tё blej njё libёr. A k------------ a----- m----- h--- e-- k------ v---------.
Dua tё shkoj te kioska pёr tё blerё njё gazetё. Az ú------ b------ a----- m----- h--- e-- ú------ v-----.
   
Dua tё shkoj te okulisti. Op-------- a----- m----.
Dua tё shkoj nё supermarket. Az á------- a----- m----.
Dua tё shkoj te furra e bukёs. A p------- a----- m----.
   
Dua tё blej syze. Eg- s--------- a----- v----.
Dua tё blej fruta dhe perime. Gy-------- é- z-------- a----- v--------.
Dua tё blej simite dhe bukё. Zs----- é- k------- a----- v--------.
   
Dua tё shkoj te okulisti pёr tё blerё syze. A o--------- a----- m----- h--- v----- e-- s---------.
Dua tё shkoj nё supermarket pёr tё blerё fruta dhe perime. Az á------- a----- m----- h--- g--------- é- z-------- v---------.
Dua tё shkoj te furra e bukёs pёr tё blerё simite dhe bukё. A p------- a----- m----- h--- z------ é- k------- v---------.