Shqip » Hungarisht   Nё zyrёn e postёs


59 [pesёdhjetёenёntё]

Nё zyrёn e postёs

-

59 [ötvenkilenc]

A postán

59 [pesёdhjetёenёntё]

Nё zyrёn e postёs

-

59 [ötvenkilenc]

A postán

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipmagyar
Ku ёshtё zyra mё e afёrt postare? Ho- v-- a l----------- p-----------?
A ёshtё larg deri te zyra mё e afёrt postare? Me---- v-- a l----------- p-----------?
Ku ёshtё kutia mё e afёrt postare? Ho- v-- a l----------- p--------?
   
Mё duhen disa pulla. Sz------- v-- e-- p-- b-------.
Pёr njё kartolinё dhe njё letёr. Eg- k--------- é- e-- l------.
Sa ёshtё tarifa postare pёr nё Amerikё? Me------ k---- a p------- A--------?
   
Sa peshon paketa? Mi---- n---- a c-----?
A mund ta dёrgoj me postё ajrore? Kü------- l-----------?
Sa zgjat deri sa tё arrijё? Me---- t--- m-- m---------?
   
Ku mund tё marr nё telefon? Ho- t---- t----------?
Ku ёshtё kabina mё e afёrt telefonike? Ho- v-- a l----------- t-----------?
A keni karta telefoni? Va- t--------------?
   
A keni njё numerator telefonik? Va- e-- t------------?
A e dini prefiksin e Austrisё? Is---- ö- A------- h---------?
Njё moment, po e shikoj. Eg- p-------- u---- n----.
   
Linja ёshtё gjithmonё e zёnё. A v---- m----- f------.
Cilit numёr i keni rёnё? Me---- s----- h----?
Duhet ti bini nё fillim zeros. El----- a n----- k--- v----------!