Shqip » Hungarisht   Lexoj dhe shkruaj


6 [gjashtё]

Lexoj dhe shkruaj

-

6 [hat]

Olvasás és írás

6 [gjashtё]

Lexoj dhe shkruaj

-

6 [hat]

Olvasás és írás

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipmagyar
Unё lexoj. Én o------.
Unё lexoj njё shkronjё. Eg- b---- o------.
Unё lexoj njё fjalё. Eg- s--- o------.
   
Unё lexoj njё fjali. Eg- m------- o------.
Une lexoj njё letёr. Eg- l------ o------.
Une lexoj njё libёr. Eg- k------ o------.
   
Unё lexoj. Én o------.
Ti lexon. Te o------.
Ai lexon. Ő o----.
   
Unё shkruaj. Én í---.
Unё shkruaj njё shkronjё. Eg- b---- í---.
Unё shkruaj njё fjalё. Eg- s--- í---.
   
Unё shkruaj njё fjali. Eg- m------- í---.
Unё shkruaj njё letёr. Eg- l------ í---.
Unё shkruaj njё libёr. Eg- k------ í---.
   
Unё shkruaj. Én í---.
Ti shkruan. Te í---.
Ai shkruan. Ő í-.