Shqip » Hungarisht   Mohore 1


64 [gjashtёdhjetёekatёr]

Mohore 1

-

64 [hatvannégy]

Tagadás 1

64 [gjashtёdhjetёekatёr]

Mohore 1

-

64 [hatvannégy]

Tagadás 1

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipmagyar
Nuk e kuptoj fjalёn. Ne- é---- a s---.
Nuk e kuptoj fjalinё. Ne- é---- a m-------.
Nuk e kuptoj kuptimin. Ne- é---- a j---------.
   
mёsuesi a t---r
A e kuptoni mёsuesin? Me----- ö- a t-----?
Po, e kuptoj mirё. Ig--- j-- m------- ő-.
   
mёsuesja a t-----ő
A e kuptoni mёsuesen? Me----- ö- a t-------?
Po, e kuptoj mirё. Ig--- j-- m------- ő-.
   
njerёzit az e-----k
A i kuptoni njerёzit? Me----- ö- a- e--------?
Jo, nuk i kuptoj dhe aq mirё. Ne-- n-- é---- m-- ő--- o---- j--.
   
shoqja a b-----ő
A ke shoqe? Va- b--------?
Po, kam. Ig--- v-- e-- b-------.
   
e bija / vajza a l---- (v--------)
A keni vajzё? Va- ö---- l----?
Jo, s’ kam. Ne-- n---- n----.