Shqip » Hungarisht   i madh – i vogёl


68 [gjashtёdhjetёetetё]

i madh – i vogёl

-

68 [hatvannyolc]

nagy – kicsi

68 [gjashtёdhjetёetetё]

i madh – i vogёl

-

68 [hatvannyolc]

nagy – kicsi

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipmagyar
i madh dhe i vogёl na-- é- k---i
Elefanti ёshtё i madh. Az e------ n---.
Miu ёshtё i vogёl. Az e--- k----.
   
i errёt dhe i çelёt sö--- é- v-----s
Nata ёshtё e errёt. Az é------ s----.
Dita ёshtё me dritё. A n----- v------.
   
i vjetёr dhe i ri ör-- é- f----l
Gjyshi ynё ёshtё shumё i vjetёr. A m- n-------- n----- ö---.
Para 70 vjetёsh ai ishte akoma i ri. 70 é---- e------ m-- f----- v---.
   
i bukur dhe i shёmtuar sz-- é- c----a
Flutura ёshtё e bukur. A p------- s---.
Merimanga ёshtё e shёmtuar. A p-- c-----.
   
i trashё dhe i hollё kö--- é- s----y
Njё grua 100 kile ёshtё e shёndoshё. Eg- n- 100 k------ k----.
Njё burrё 50 kile ёshtё i dobёt. Eg- f---- 50 k------ s-----.
   
i shtrenjtё dhe i lirё dr--- é- o---ó
Makina ёshtё e shtrenjtё. Az a--- d----.
Gazeta ёshtё e lirё. Az ú---- o----.