Shqip » Hungarisht   mё duhet – dua


69 [gjashtёdhjetёenёntё]

mё duhet – dua

-

69 [hatvankilenc]

szüksége van valamire, kell – akarni

69 [gjashtёdhjetёenёntё]

mё duhet – dua

-

69 [hatvankilenc]

szüksége van valamire, kell – akarni

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipmagyar
Mё duhet njё krevat. Sz------- v-- e-- á----. / N---- k--- e-- á--.
Unё dua tё fle. Al---- a-----.
A ka njё krevat kёtu? Va- i-- e-- á--?
   
Mё duhet njё llampё. Sz------- v-- e-- l------. / N---- k--- e-- l----.
Unё dua tё lexoj. Ol----- a-----.
A ka njё llambё kёtu? Va- i-- e-- l----?
   
Mё duhet njё telefon. Sz------- v-- e-- t--------. / N---- k--- e-- t------.
Dua tё marr nё telefon. Te--------- a-----.
A ka njё telefon kёtu? Va- i-- e-- t------?
   
Mё duhet njё kamera. Sz------- v-- e-- f--------------. / N---- k--- e-- f------------.
Dua tё fotografoj. Fé--------- a-----.
A ka kёtu njё kamera? Va- i-- e-- f------------?
   
Mё duhet njё kompjuter. Sz------- v-- e-- s-----------. / N---- k--- e-- s---------.
Dua tё dёrgoj njё e-mail. Kü----- a----- e-- e------.
A ndodhet njё kompjuter kёtu? Va- i-- e-- s---------?
   
Mё duhet njё stilolaps. Sz------- v-- e-- g-----------. / N---- k--- e-- g---------.
Dua tё shkruaj diçka. Ak---- v------ í---.
A ka kёtu njё copё letёr dhe njё stilolaps? Va- i-- e-- d---- p---- é- e-- g---------?