Shqip » Hungarisht   E shkuara 1


81 [tetёdhjetёenjё]

E shkuara 1

-

81 [nyolcvanegy]

Múlt 1

81 [tetёdhjetёenjё]

E shkuara 1

-

81 [nyolcvanegy]

Múlt 1

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipmagyar
shkruaj ír-i
Ai shkruajti njё letёr. Ő (f----) e-- l------ í--.
Dhe ajo shkruajti njё kartolinё. És ő (n-) e-- k--------- í--.
   
lexoj ol----i
Ai lexoi njё revistё. Ő (f----) e-- m------- o-------.
Dhe ajo lexoi njё libёr. És ő (n-) e-- k------ o-------.
   
marr ve--i
Ai mori njё cigare. Ő v--- e-- c---------.
Ajo mori njё copё çokollatё. Ő v--- e-- d---- c---------.
   
Ai nuk ishte besnik, por ajo ishte besnike. Ő (f----) h----- v---- d- ő (n-) h------ v---.
Ai ishte dembel, por ajo ishte e zellshme. Ő (f----) l---- v---- d- ő (n-) s--------- v---.
Ai ishte i varfёr, por ajo ishte e pasur. Ő (f----) s------ v---- d- ő (n-) g----- v---.
   
Ai s’kishte lekё, por borxhe. Ne- p---- v---- h---- a-------.
Ai s’kishte fat, por vetёm tersllёk. Ne- s---------- v---- h---- p-----.
Ai s’kishte sukses, por dёshtim. Ne- s----- v---- h---- k------.
   
Ai nuk ishte i kёnaqur, por i pakёnaqur. Ne- v--- e--------- h---- e----------.
Ai nuk ishte i lumtur, por i trishtuar. Ne- v--- s---------- h---- s------------.
Ai nuk ishte simpatik, por ishte antipatik. Ne- v--- s----------- h---- a----------.