Shqip » Indonezisht   Persona


1 [njё]

Persona

-

1 [satu]

Orang

1 [njё]

Persona

-

1 [satu]

Orang

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipbahasa Indonesia
unё sa-a
unё dhe ti sa-- d-- k--u
ne tё dy ka-- b----a
   
ai di- (l--------)
ai dhe ajo di- (l--------) d-- d-- (p--------)
ata tё dy me---- b----a
   
burri pr-a
gruaja wa---a
fёmija an-k
   
njё familje se---- k------a
familja ime ke------ s--a
Familja ime ёshtё kёtu. Ke------ s--- b----- d- s---.
   
Unё jam kёtu. Sa-- d- s---.
Ti je kёtu. Ka-- d- s---.
Ai ёshtё kёtu dhe ajo ёshtё kёtu. Di- (l--------) d- s--- d-- d-- (p--------) d- s---.
   
Ne jemi kёtu. Ka-- d- s---.
Ju jeni kёtu. Ka---- d- s---.
Ata janё tё gjithё kёtu. Me---- s---- d- s---.