Shqip » Indonezisht   Nё kuzhinё


19 [nёntёmbёdhjetё]

Nё kuzhinё

-

19 [sembilan belas]

Di dapur

19 [nёntёmbёdhjetё]

Nё kuzhinё

-

19 [sembilan belas]

Di dapur

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipbahasa Indonesia
E ke kuzhinёn tё re? Ap---- k--- m-------- d---- b---?
Çfarё do tё gatuash sot? Ap- y--- a--- k--- m---- h--- i--?
Gatuan me korent apo me gaz? Ap- k--- m------ d----- l------ a--- d----- g--?
   
A ti pres qepёt? Bo------ s--- m------- b----- b-----?
A ti qёroj patatet? Bo------ s--- m------- k------?
A ta laj sallatёn? Bo------ s--- m------ d--- s-----?
   
Ku jane gotat? Di m--- g----------?
Ku janё enёt? Di m--- p----- d-- g----?
Ku ёshtё kompleti? Di m--- s----- g----?
   
A ke hapёse kanaçesh? Ap- k--- p---- p------ k-----?
A ke hapёse shishesh? Ap- k--- p---- p------ b----?
A ke tapёxjerrёse? Ap- k--- p---- p------ t---- g----?
   
Do e gatuash supёn te kjo tenxherja? Ap- k--- m------ s-- d----- p---- i--?
Do e skuqësh peshkun nё kёtё tigan? Ap- k--- m------ i--- d----- w---- i--?
Do i pjekёsh perimet te ky gril? Ap- k--- m--------- s------ d- p--------- i--?
   
Unё shtroj tavolinёn. Sa-- m----- m---.
Kёtu janё thikat, pirunjtё dhe lugёt. In- p----- g---- d-- s-----.
Kёtu janё gotat, pjatat dhe picetat. In- g----- p----- d-- s-----.