Shqip » Indonezisht   Vende dhe gjuhё


5 [pesё]

Vende dhe gjuhё

-

5 [lima]

Negara-negara dan Bahasa

5 [pesё]

Vende dhe gjuhё

-

5 [lima]

Negara-negara dan Bahasa

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipbahasa Indonesia
Xhoni ёshtё nga Londra. Jo-- b------ d--- L-----.
Londra ndodhet nё Britaninё e Madhe. Lo---- t------- d- I------.
Ai flet anglisht. Di- b-------- b----- I------.
   
Maria ёshtё nga Madridi. Ma--- b------ d--- M-----.
Madridi ndodhet nё Spanjё. Ma---- t------- d- S------.
Ajo flet spanjisht. Di- b-------- b----- S------.
   
Petri dhe Marta janё nga Berlini. Pe--- d-- M----- b------ d--- B-----.
Berlini ndodhet nё Gjermani. Be---- t------- d- J-----.
Flisni ju te dy gjermanisht? Ap---- k----- b----- b-------- b----- J-----?
   
Londra ёshtё njё kryeqytet. Lo---- a----- s----- i-- k---.
Madridi dhe Berlini janё gjithashtu kryeqytete. Ma---- d-- B----- j--- m-------- i-- k---.
Kryeqytetet janё tё mёdhenj dhe tё zhurmshёm. Ib- k--- a----- k--- y--- b---- d-- r----.
   
Franca ndodhet nё Europё. Pe------ t------- d- E----.
Egjipti ndodhet nё Afrikё. Me--- t------- d- A-----.
Japonia ndodhet nё Azi. Je---- t------- d- A---.
   
Kanadaja ndodhet nё Amerikёn e Veriut. Ka---- t------- d- A------ U----.
Panamaja ndodhet nё Amerikёn Qendrore. Pa---- t------- d- A------ T-----.
Brazili ndodhet nё Amerikёn e Jugut. Br---- t------- d- A------ S------.